Beweeg en Ontspan Retraite op Mallorca


In week 20 van 2020; zondag 10 mei tot en met zaterdag 16 mei, zal de allereerste Beweeg en Ontspan Retraite plaatsvinden op het idyllische eiland Mallorca, Spanje. In een schitterend groot landhuis voor 12 personen, uiteraard met privé zwembad en grote tuin, nemen Fysiotherapeut Maaike Grovenstein, Yogadocente Margo Geelhoed en cateraar van verse, gezonde Mediterrane gerechten Niyan Zangana jou mee in deze ultieme balans-week.

Inhoud Retraite
Op zondag 10 mei land je op vliegveld Palma de Mallorca, waar wij je ophalen en je afreist naar het schitterende landhuis. Daar aangekomen kom je heerlijk bij aan het privézwembad of met een wandeling in de omgeving.

De Retraite vind plaats in en rondom het landhuis. Alles is facultatief, niets moet, alles mag. Je bent niet verplicht aan alle geboden activiteiten mee te doen.

Hieronder de geboden retraite activiteiten:
Wandelingen, ook in stilte
Ochtend Yoga FLow
(Mindfulness) Meditaties en Pranayama’s
Beweeg en Ontspan les
Sunset Yin Yoga
Yoga Nidra
Kook workshop

*wijzigingen voorbehouden
Er is voldoende vrije tijd om zelf in te delen.

Inbegrepen zijn:
Alle voornoemde activiteiten
Healthy Ontbijt, Lunch, Diner compleet verzorgd op Mediteraanse wijze door Niyan Zangana
Fruit, water, thee, koffie en smaakjeswater
Transfer naar het landhuis heen en terug
Voorafgaand aan de retraite een Gratis (proef)les van Fysiotherapeut Maaike, Beweeg en Ontspan Indoor of Beweeg en Ontspan Outdoor
Voorafgaan aan de retraite Gratis (proef)les van Yogadocente Margo, New Life Yoga

Extra bij te boeken:
1 op 1 consult met Fysiotherapeut Maaike (30 min of 60 min). Dit kan ingevuld worden met Beweging (Personal Training), Ontspanning (Massage) of een consult Fysiotherapie over jouw evt. klacht of blessure. Eventueel vergoed door je zorgverzekering, 30 min € 35,-
1 op 1 Personal Yoga met Margo Geelhoed, 30 min € 35,-


Investering in jezelf:
€ 898,- per persoon op basis van een 2 persoonskamer, inclusief al het bovenstaande.
Dit bedrag is exclusief zo’n € 150,- retour vliegticket naar vliegveld Palma de Mallorca en evt. uitstapjes

Dit bedrag is een introductieprijs vanwege deze allereerste Beweeg en Ontspan Retraite
Dit bedrag is geldig bij volledige betaling voor 1 december 2019. Hierna gaat de prijs met € 80,- omhoog


Reserveer hier je plek
Interesse in deze unieke Beweeg en Ontspan Retraite? Er was plek voor 9 personen, momenteel nog 5 plekken over. Geef je hier op. Vol is vol.

Wil je ontzettend graag mee, maar kun je deze week niet? Of heb je al andere plannen en wil je graag in het najaar?
Laat je contactgegevens hier achter en wij houden jou op de hoogte van een tweede Beweeg en Ontspan Retraite!


Organisatie Beweeg en Ontspan Retraite
Fysiotherapeut Maaike
Eigenaresse van Fysiotherapie Beweeg en Ontspan
Fysiotherapeut

Al sinds het begin van mijn eigen fysiotherapie praktijk wilde ik een “healthy week” in het buitenland organiseren. Nu na 3 jaar is het zover; samen met Margo en Niyan gaan wij deze fantastische week voor jou als een onvergetelijke ervaring maken. De Beweging en Ontspanning is een rode draad door mijn leven. In mijn praktijk mag ik dagelijks mensen blij maken met het ervaren van deze “balans”. Gun jij jezelf ook deze balans? Ga dan met ons mee met deze unieke, all-inclusive Beweeg en Ontspan Retraite.

Wil je meer lezen over mij? Neem hier een kijkje.

Yogadocent Margo Geelhoed
Eigenaresse van New Life Yoga
Yogadocent
Regelmatig kreeg ik vanuit mijn Yogastudio de vraag van cursisten wanneer ik nu eindelijk eens een Yoga Retraite zou organiseren. Toen Maaike me dan ook benaderde om dit samen te organiseren twijfelde ik geen seconde. De combinatie van verschillende activiteiten onderscheidt dit Retraite. Er is ruimte voor zowel actief bezig zijn als voor de nodige rust. Dit gecombineerd met het heerlijke eten en (een zelf meegebracht) wijntje maakt dit het ultieme cadeau aan jezelf.

Wil je meer lezen over mij? Neem hier een kijkje.


Verzorging van Ontbijt, Lunch, Diner en kookworkshop Niyan Zangana
Eigenaresse van Niyan’s Catering
Ik ben gespecialiseerd in de mediterraanse keuken. Een passie voor koken heb ik altijd al gehad. In 2016 heb ik de stap genomen om voor mijzelf te beginnen. Met verse en gezonde ingrediënten in mijn maaltijden maak ik mijn klanten altijd tevreden. Tijdens deze Beweeg en Ontspan Retraite zal ik met heel veel plezier elke dag maaltijden voor u verzorgen. Daarnaast zal ik ook één dag een kookworkshop geven waarin we samen een maaltijd voor die dag zullen bereiden.